Sunday, 1 June 2014

Αγρυπνία για την

Παγκόσμια Ημέρα Επίκλησης

 

Πέμπτη-Παρασκευή, 12-13 Ιουνίου 2014


Πρόσκληση στην Αγρυπνία για την Παγκόσμια Ημέρα Επίκλησης. Εκφώνηση της Μεγάλης Επίκλησης κάθε 15 λεπτά για τα δύο 24-ωρα.
  • Από το 1952 κάθε χρόνο και σε κάθε γωνιά της γης γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Επίκλησης που συμπίπτει με την Πανσέληνο στους Διδύμους. Μια παγκόσμια μέρα για προσευχή και διαλογισμό στην οποία άνθρωποι από διαφορετικές πνευματικές παραδόσεις ενώνονται σε μια οικουμενική έκκληση προς το Θείο, χρησιμοποιώντας την Μεγάλη Επίκληση.
  • Ομάδες σε όλο τον κόσμο οργανώνουν συγκεντρώσεις γι αυτή την Ημέρα, προσκαλώντας άτομα καλής θέλησης να χρησιμοποιήσουν την Μεγάλη Επίκληση στις προσευχές και τον διαλογισμό τους. Η Αγρυπνία προσφέρεται σαν μια επιπλέον δυνατότητα σε αυτή την παγκόσμια προσπάθεια.
  • Τα 24-ωρα 12 και 13 Ιουνίου χωρίζονται σε περιόδους 15 λεπτών. Η ακριβής ώρα της πανσελήνου είναι 13 Ιουνίου 04.13 GMT. Η Αγρυπνία αρχίζει 24 ώρες πριν και τελειώνει 24  ώρες μετά από αυτή την ώρα.
  • Η ακόλουθη εφαρμογή για υπολογιστές μπορεί να κάνει υπενθύμηση ανά 15-λεπτο για όλη την περίοδο της Αγρυπνίας. Εγκατάσταση για IBM συμβατά PC και για χρήστες Mac.
  • Οι συμμετέχοντες (άτομα και ομάδες) δεσμεύονται να αφιερώσουν μια συγκεκριμένη 15-λεπτη περίοδο σε προσευχή ή διαλογισμό για έναν παγκόσμιο πολιτισμό συνεργασίας, δικαιοσύνης και ειρήνης. Κάθε 15-λεπτο αρχίζει και τελειώνει με την εκφώνηση της Μεγάλης Επίκλησης. Κανένας περιορισμός στον αριθμό των 15-λεπτων που μπορεί κάποιος να επιλέξει.
Τρόπος συμμετοχής:
1. Επιλογή του χρόνου συμμετοχής στην Αγρυπνία και εγγραφή εδώ. Αν υπάρχει πρόβλημα εγγραφής απλώς δηλώνεται συμμετοχή στην Ημέρα, χωρίς εγγραφή. Με την εγγραφή το όνομα όποιου ατόμου ή ομάδας συμμετέχει εμφανίζεται σε ένα Κατάλογο Συμμετεχόντων που καλύπτει όλη την περίοδο. Έτσι μπορεί κανείς να συνδεθεί με όσους είναι καταχωρημένοι στην ίδια χρονική περίοδο.
2. Έναρξη ακριβώς στο 15-λεπτο με την Μεγάλη Επίκληση.
3. Νοερή σύνδεση με όσους συμμετέχουν την ίδια χρονική περίοδο και με όλο τον κόσμο που χρησιμοποιεί την Μεγάλη Επίκληση αυτή τη μέρα.
4. Στοχασμός πάνω στην ανάγκη που έχει η ανθρωπότητα για φως, αγάπη και πνευματικό σκοπό.
5. Οραματισμός των ενεργειών της αγάπης και του φωτός που δημιουργούν νοητική - συναισθηματική κατανόηση και μια ατμόσφαιρα όπου οι ορθές σχέσεις μπορούν να ανθίσουν μέσα μας, στις κοινότητες, στους λαούς μας, στον κόσμο.
6. Χρήση της Μεγάλης Επίκλησης ακριβώς στη λήξη του 15-λεπτου. Καθώς γίνεται αυτό ας συλλογιστούμε τον ρυθμικό παλμό της επίκλησης να πλημμυρίζει τον πλανήτη.

1 comment:

Alexandros Pfaff said...

Αγαπητοί φίλοι,
μπορείτε να εκφωνήσετε τη Μεγάλη Επίκληση και κάθε πεντάλεπτο αλλά αυτό ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ εκτοξεύσει πουθενά και ούτε θα κάνει κάποια σοβαρή διαφορά στο γίγνεσθαι του πλανήτη μας! Αυτό που ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ η ΕΦΑΡΜΟΓΗ!
Δηλαδή Τρίτη Ακτίνα, δηλαδή Άγιο Πνεύμα σε Ενεργή Δράση μέσα από…. ΕΜΑΣ! Η εποχές του μπλα μπλα και των ατελείωτων διαλογισμών και επικλήσεων έχουν περάσει! Όχι βέβαια πως μια καθημερινή διαλογιστική πράξη είναι περιττή, αντίθετα είναι απόλυτα ανάγκη για να είστε σε καλή αρμονία με τον Κόσμο και σε καλή προσωπική ισορροπία. Εάν όμως μπερδεύετε αυτή τη διαδικασία με αυτό που καλούμαστε ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ από τις Ιεραρχίες του Φωτός (Πνευματική & Πλανητική Ιεραρχία, Κοσμική Ιεραρχία) να κάνουμε το οποίο ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ και όχι απλά να το επικαλούμαι και να προσεύχομαι για αυτό! Ευλογίες και Αγάπη σε όλους,
αλέξανδρος m. pfaff
House of Light Hellas